Політика конфіденційності, захисту і обробки персональних даних

image
image
image
image

Політика конфіденційності, захисту і обробки персональних даних

1. Дана Політика захисту і обробки персональних даних (далі-«Політика») включає умови щодо обробки і захисту персональних даних, здійснюваної відповідно до сформульованої мети та підстав для виконання такої обробки персональних даних

2. Власник персональних даних – особа, зазначена у п.1.1 Загальних положень Публічного договору (оферти) про надання послуг

3. Дана Політика разом з Публічним договором (офертою) про надання послуг, розміщеному на Сайті, є основою на підставі якої проводиться одержання персональних даних, які будуть оброблені.

4. Надаючи свої дані в електронному вигляді за будь-яким з посилань на Сайті cleanmasters.com.ua, або в інших випадках передбачених Договором, цією Політикою, Користувач, будь-яка особа, яка надає персональні дані, погоджується з положеннями, викладеними в Політиці і надає добровільну та безумовну згоду на обробку, зберігання, використання, поширення його/її персональних даних в обсягах, в яких такі дані надано.

5. Адміністрація поважає право суб’єктів персональних даних на недоторканість приватного життя та конфіденційність персональних даних, наданих у результаті користування Сайтом та/або Мобільним додатком, та застосовує відповідні заходи безпеки, спрямовані на запобігання несанкціонованому доступу, зміні або поширенню персональних даних.

6. Паролі Користувачів зберігаються в зашифрованому вигляді, що робить їх використання неможливим, навіть при фізичному доступі до обладнання Сайту та/або Мобільного додатка.

7. Особисті дані Користувачів використовуються тільки для їх ідентифікації та не можуть бути передані третім особам, за виключенням випадків, передбачених Договором та/або додатками до нього, та/або чинним законодавством України

8. Особисті дані осіб, що не являються Користувачами, але створюють замовлення на Сайті та/або у Мобільному додатку як замовник/клієнт Користувача, використовуються, обробляються, зберігаються, поширюються виключно в обсягах та з метою надання Користувачу, що прийняв замовлення, номерів засобів зв’язку з відповідним замовником/клієнтом та інформації про замовлення.

9. Обробка усіх персональних даних, отриманих в результаті функціонування Сайту та/або Мобільного додатку, відбувається згідно з Законом України «Про захист персональних даних» та чинними законодавчими актами України.

Персональні дані отримуються, зберігаються і використовуються з наступною метою:

1. Надання Адміністрацією з використанням функціоналу Сайту тва/або Мобільного додатку Послуг Користувачу у відповідності до умов Публічного договору (оферти) про надання послуг, розміщеному на сайті, виконання правочинів через мережу Інтернет ;

2. Верифікація Користувача;

3. Забезпечення приймання від потенційних замовників/клієнтів замовлень (запису на прийом тощо) для надсилання в межах функціонування Сайту та/або Мобільного додатку таких замовлень Користувачу;

4. Надання Виконавцюу, що прийняв замовлення, інформації про замовлення, засобів зв’язку з замовником/клієнтом та замовнику/клієнту з Користувачем;

5. Надання Користувачам усіх відомостей, що може їх зацікавити та/або надання яких передбачено ЗУ «Про захист прав споживачів» та чинними нормами законодавства України;

6. Інформування Користувачів про нові Послуги;

7. Забезпечення реалізації інших сфер відносин, що вимагатимуть обробки персональних даних відносно Користувача в силу дотримання вимог законодавства, умов правочинів чи для реалізації прав, обов’язків та інтересів відвідувачів Сайту та/або Мобільного додатку.